3 Takımın Tribünleri sanatçı Baran Çelebi’nin yazdığı marşlarla daha coşkulu

3 Takımın Tribünleri sanatçı Baran Çelebi’nin yazdığı marşlarla daha coşkulu
Yayınlama: 20.06.2022

Bölgenin üç futbol takımına da marşlar yapması ile tanınan sanatçı Baran Çelebi, ‘Şimdi takımlarımızın talepleri doğrultusunda yeni marşlara imza atacağız’ dedi.

Amedspor, Batman Petrolspor ile Cizrespor futbol takımlarına marşlar yazıp seslendiren sanatçı Baran Çelebi, takımların bulundukları rulet siteleri liglerdeki başarılarından sonra, yeni marşlar hazırlama hazırlığına girdi.

AMEDSPOR VE CİZRESPOR MARŞLARINI BESTELEYEREK SESLENDİRDİ

2017 yılında ilk olarak Amedspor’un taraftarı ve yönetimi tarafından kalıcı bir marş oluturma isteği üzerine, söz ve müziğini hazırlayıp seslendiren Çelebi, ‘5 yıl önce Amedspor için oluşturduğumuz marş, hem yönetim hem de taraftarlarca çok beğenildi ve yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Daha sonra Amedspor marşını gören Cizrespor’lular da benimle iletişime geçerek kendileri için bir marş oluşturmamı istediler. Hatta Cizrespor marşını ben besteleyinceye kadar ki sürede taraftarlar Amedspor marşını kendi maçlarında seslendiriyordu’ diyerek, Cizrespor için de bir marş besteleyerek seslendirdiğini söyledi.

Amedspor yönetiminin kendisinden şu anda da yeni bir marş talebinde bulunduğunu belirten Çelebi, “5 yıl önce hazırladığımız ilk marşın ardından takım yönetimi şu anda da yeni ve modern bir marş talebinde bulunuyor” dedi.

BATMAN PETROLSPOR’UN İÇİN MARŞ

Petrolspor için bestelenen şarkının mimarı olan sanatçı Baran Çelebi, bunun çok geç kalınmış bir adım olduğunu söyledi.

Gönüllülük esası ile böylesi bir çaba içerisinde olduğunu ifade eden Çelebi, ‘Batman’ın en önemli futbol takımı olan Petrolspor’un bir marşının olmaması önemli bir eksiklik idi. Yönetim ve özellikle de taraftarın yoğun talebi beni böylesi bir marş hazırlamaya teşvik etti. Söz ve müziği bana ait olan bu marşta da taraftarların enerjisi marşa da yansıdı. Kentin en eski takımının bir marşa sahip olması taraftara ayrı bir heyecan kattı’ ifadelerini kullandı.

BARAN ÇELEBİ KİMDİR?

1980 Diyarbakır Bismil doğumlu Çelebi, 25 yıldır profesyonel olarak müzik ile uğraşmaktadır.

7 farklı enstrüman çalabilen Çelebi, onlarca ünlü Kürt sanatçıya bağlaması ile eşlik etmiş, onlarca ünlü sanatçıya müzik yönetmenliği yapmıştır.

16 senedir aranjörlük yapan Çelebi, yurt içi ve yurt dışında konserler vermekte olup, çok yakında çıkacak olan 6 eserlik albüm çalışmasını sürdürmektedir.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.