VAN – Van’ın Edremit ilçesinde 15 yaşındaki R.K. adlı kız çocuğu, Uğur A. adlı kişinin evinin penceresinden aşağı düştü. Onu ittiği belirtilen Uğur A. gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan R.K.’nin hayati tehlikesi sürüyor.

Van’ın Edremit ilçesinde 15 yaşındaki R.K. bir evin camından düşerek yaralandı. Edinilen bilgilere göre 15 yaşındaki R.K. önceden tanıdığı Uğur A. ile görüşmek üzere TOKİ konutlarındaki evine gitti. Bir süre içeride kalan R.K. daha sonra üçüncü katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü.

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan R.K. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Vücudunun birçok yerinde kırıklar ve ezilmeler oluşan R.K.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

BABA: KIZIM PENCEREDEN ATILDI

R.K.’nin babası Şemsettin K., kızının Uğur A. tarafından aşağı itildiğini öne sürdü. Kızının bu kişi tarafından daha önce kandırılarak uyuşturucu maddeye alıştırıldığını anlatan baba, gördüğü tedavi sonrası kızının madde bağımlılığını atlattığını, ancak Uğur A. adlı şahsın kızının peşini bırakmadığını dile getirdi.

CEZALANDIRILSIN

Baba, “Kızım olay yerinde daha bilinci açık iken polise verdiği ifadede kendisini Uğur A.’nın attığını söylemiş. Zaten şahıs şu anda gözaltında. Kızımın hayati tehlikesi devam ediyor. Kızımın canına kastedenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum” dedi.