Ağrıspor Başkanı: Savcı Sayan istifa etmezse kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim

Ağrıspor Başkanı: Savcı Sayan istifa etmezse kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim
Yayınlama: 02.08.2022

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’la ilgili, “Bu kez konuşursam Savcı Sayan’ın tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim” dedi.

Ağrıspor Başkanı Mehmet Yıldırım, uzun namlulu silah taşıyan kişilerle kent sokaklarındaki görüntüleriyle gündeme gelen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’la ilgili açıklama yaptı.

Mehmet Yıldırım, “Bu kez konuşursam Savcı Sayan’ın tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim. Savcı Sayan, aklını başına topla, beni tehdit etme. Devlet senin haksız olduğunu biliyor. İstifa et git yoksa alınman için ben gerekli şeyleri yapacağım” dedi.

Yıldırım’ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“Ağrı halkına son kez bir açıklama yapıyorum. Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza yalvarıyorum. Bu Savcı Sayan belasından bizleri kurtarın. Sizlerin ismini kullanıyor, bizleri devlet üzerinden tehdit ediyor. Bizler ve Ağrı halkı devletin büyüklüğünün farkında, adaletinin farkında. Ağrıspor, Ağrı halkı Savcı Sayan’dan korkmadığı gibi zulme de boyun eğmeyecek. Bu kez konuşursam Savcı Sayan’ın tüm kirli çamaşırlarını meydana dökeceğim. Savcı Sayan, aklını başına topla, beni tehdit etme. Devlet senin haksız olduğunu biliyor. İstifa et git yoksa alınman için ben gerekli şeyleri yapacağım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.