AKP ilçe başkanının kardeşine silahlı saldırı iddiası

AKP ilçe başkanının kardeşine silahlı saldırı iddiası
Yayınlama: 19.06.2021

AKP Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu’nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu’nun silahlı saldırıya uğradığı ileri sürüldü.

Diyarbakır’da AKP Hazro İlçe Başkanı Cemal Mehmetoğlu’nun kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu’nun silahlı saldırıya maruz kaldığı iddia edildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce gerçekleştirildiği belirtilen saldırının gece saat 01.00 sıralarında yaşandığı ifade edildi.

Ömer Faruk Mehmetoğlu’nun şahsi otomobiliyle bağ evinden döndüğü sırada aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı öne sürüldü.

Ayağından yaralandığı belirtilen Mehmetoğlu, ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Saldırganların yakalanması için ise operasyon başlatıldığı belirtildi.

İzmir’de Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl binasına yönelik saldırıda ve parti çalışanı Deniz Poyraz’ın katledilmesinden ardından Diyarbakır’da AKP binaları ve AKP’lilere yönelik ardı ardına saldırı haberlerinin gelmesi dikkat çekici.

Hani ilçesinde AKP ilçe binasına yönelik yine dün akşam saat 21.00 sıralarında molotof kokteylli saldırıda bulunulmuş, saldırıyı gerçekleştiren Mahmut Evren’e gözcülük yaptığı tespit edilip, birlikte gözaltına alınan Şemdin Barin’in ise AKP İlçe Teşkilatı yönetiminde olan Ali Barin’in yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu olaydan 4 saat sonra Hazro’da AKP İlçe Başkanının kardeşi Ömer Faruk Mehmetoğlu’nun saldırıya maruz kalması şüphelere yol açtı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.