AKP Lice teşkilatında toplu istifa

AKP Lice teşkilatında toplu istifa
Yayınlama: 01.08.2022

AKP Lice ilçe yönetimi, partide artan üye kayıplarını Başkan Abdulhaluk Tuncay ve eşine bağlayarak, topluca istifa etti.

AKP Diyarbakır Lice İlçe Teşkilatı yöneticileri, İlçe Başkanı Abdulhaluk Tuncay’ı eleştirerek, partiden istifa ettiklerini duyurdu. Seçim İşleri Başkanı İbrahim Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Garip Babür, Sosyal Politikalar Başkanı Mahfuz Ayık, Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Şitilay, Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Buğar, Ekonomi Birim ve Engelli Birim Başkanı Kütbi Gözen’in imzasının yer aldığı istifa dilekçesi, partinin İl Başkanlığı’na sunuldu. 

‘AK PARTİ KİMLİĞİNİ ÇIKAR VE MENFAAT İÇİN KULLANIYOR’

AKP’lilerin 29 Temmuz tarihli istifa dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: “AK Parti Lice İlçe Başkanı Abdulhaluk Tuncay göreve geldiğinden bu yana bir gün seçim çalışması yapmamıştır. Evleri Diyarbakır’dadır. Haftada bir gün gelip resim çekip Lice Belediyesi, hastane, Milli Eğitim Müdürlüğü, DİSKİ Müdürlüğü, kurumlara uğrayıp gidiyor. AK Parti kimliğini çıkar ve menfaat temin etmek için kullanıyor. İlçeye bağlı Oyuklu ve Üçdamlar mahallelerinde ikamet eden parti üyelerimiz bu yüzden başka partilere geçtiler. Üyelerimiz sürekli istifa ediyor. 

BAŞKANIN EŞİ MÜDÜRLERLE TOPLANTI YAPIYOR

Kimse bunlar yüzünden partiye uğramıyor. Başkanın eşi Hatice hanım bile teşkilattan habersiz kamu kurum müdürleriyle toplantı yapıyor. İlçe teşkilatına bile bağlı değil. Bu durumlar hem teşkilatımız hem de ilçemize zarar verecek boyutlara ulaştı. Bu bağlamda vebal almak istemiyoruz. Bu yüzden teşkilatımızı topladık. Daha fazla spekülasyona fırsat vermemek için istifa ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Biz bundan sonraki dönemlerde de partimizin bize vereceği her türlü görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretinde bulunacağız.”

(MA)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.