AKP’li Metiner’den Arınç’a: Fetö’cüler kadar bile şerefli değilsiniz

AKP’li Metiner’den Arınç’a: Fetö’cüler kadar bile şerefli değilsiniz
Yayınlama: 17.06.2022

AKP için ‘Kral çıplak demenin vaktidir’ sözlerini kullanan Bülent Arınç’a sert tepki gösteren AKP’li Metiner, ‘İsmini duymak istemiyoruz, onu partide tutanlara da yazıklar olsun’ dedi.

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, TV100’de “Sağlı Sollu” adlı programda Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ı eleştirdi.

Arınç’ın “Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” sözlerine tepki gösteren Metiner, “Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum” dedi.

Metiner, Arınç’la ilgili şöyle konuştu:

“Ben siyasette bu bulmaca işlerini pek sevmem. Bülent Arınç’a çağrı yapıyorum ‘Kral çıplak’ dediğinde, ne gördü, neden bu sözleri söyleme ihtiyacı hissetti? Çünkü sadece ‘Kral çıplak’ demekle yetinmiyor, ‘Çıkın, konuşun, bağırın siz de anlatın’ diyor.

‘İNŞALLAH İHRAÇ OLUR GİDER’

Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olursa olsunlar. Biz kral çıplak demesini bilecek kadar yürek sahibi insanlarız ya. Mangal gibi yüreğimiz var. Arınç’ın cesareti varsa o aşağılık lafları edeceğine buyursun gelsin tv100’de karşılıklı konuşalım. En az onun kadar müktesebatımız var.

‘İÇİMİZDE DURUP ARKAMIZDAN HANÇERLEMEK NAMERTLİKTİR’

Yüce divan oylamasında Bülent Arınç ve arkadaşları Davutoğlu ekibi ‘Evet’ oyu kullandılar. İçimizde FETÖ’cüler vardı, onlar ayrıldılar siz onlar kadar bile şerefli değilsiniz. Hem içimizde durup hem arkamızdan hançerlemek namertliktir.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.