TFF 2. Lig’de mücadele eden Amedspor’un Kırşehir Belediyespor ile karşılaştığı maçta taraftarlar ‘Bahçeli ismini istemiyoruz’ diye bağırdı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 19. hafta mücadelesinde Amedspor’un Kırşehir Belediyespor’u konuk ettiği maça, tribünlerin “Bahçeli ismini istemiyoruz” sloganı damga vurdu.

Diyarbakır’ın kültüründe önemli bir yeri olan Kırklar Dağı’nda kurulması planlanan hatıra ormanına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adının verilmek istenmesine dair kentin her kesiminden itirazlar sürüyor.

MHP Diyarbakır İl Örgütü tarafından gündeme getirilen projeye bir tepki de dün oynanan Amedspor-Kırşehir Belediespor maçında geldi.

Diyarbakır’da oynanan ve 1-1’lik beraberlikle biten Amedspor-Kırşehir Belediyespor maçında tribünlerde bulunan taraftarlar “Bahçeli ismini istemiyoruz” sloganı attı.

Amedspor da daha önce Twitter hesabından “Hatrı olmayanın hatırasını istemiyoruz” diyerek şunları paylaşmıştı:

“Şehrimizde tarihi ile bilinen Hevsel Bahçelerini de içine alan Kırklar dağına yapılacak olan HATIRA ORMANI, öncelikle şehrin ahlakına ve tarihine uygun şekilde adlandırılmalıdır. Bahçeli’nin adının geçeceği Hatırayı kara bir leke olarak görüyoruz.”