Bahçeli Newroz çoşkusunu hazmedemedi!

Bahçeli Newroz çoşkusunu hazmedemedi!
Yayınlama: 22.03.2022

Newroz coşkusunu hazmedemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yüzbinlerce insanın katıldığı Newroz kutlamaları için “korsan” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Coşkulu Newroz kutlamalarını hazmedemeyen Bahçeli, Newroz üzerinden Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) hedef alan sözlerle başladı. Newroz’a “Nevruz” diyen Bahçeli, “Nevruz bayramı Türk milletinin ebedi bayram günüdür. HDP’nin hafta sonu düzenlediği sözde Nevruz kutlamaları bu yıl da ağır tahriklere sahne olmuştur” sözlerini sarf etti.

MİLYONLARCA İNSANIN KATILDIĞI NEWROZ’A ‘KORSAN’ DEDİ

Milyonları bulan ve İstanbul, Ankara, İzmir’de kutlanan Newroz için “korsan Newroz” diyen Bahçeli, “Bölücüler, yasadışı sol örgütler yine fitne saçmışlardır. Türk’ün bayramını gölgelemeye çalışmışlardır” dedi.

DEMİRTAŞ’I HEDEF ALDI

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ismini anmadan “Gücümüzü birleştirdiğimizde bu düzeni değiştireceğiz’ diyen HDP’nin bir eş başkanı bölücülük ve terörün sözcülüğünü yapmıştır” ifadelerini kullandı. Demirtaş’a “terörist” demeyi sürdüren Bahçeli, “CHP’nin terörist Demirtaş’a barış insanı demesi önümüzdeki günlerde TBMM’ de olacağını söylemesi bulanık ve burhan içinde kalmış bir zihnin heyezanıdır. Teröristin yeri meclis değil demir parmaklıkların arkasıdır” diye konuştu.

TTB’Yİ YİNE HEDEF ALDI

Türk Tabipler Birliği’ne (TTB) de yine saldıran Bahçeli, “TTB isimli bölücü yapılanma namuslu ve vatanperver Türk hekimlerini temsil edemez. Onların mesleki çatısı, kuruluşu olamaz. TTB ve işbirlikçi yönetimi bir avuç millet ve devlet muhalifidir. PKK’nın yanında olan, HDP’nin yolundan giden, bölücülüğün propagandasını yapan bunlardır. Zillete düşen bunlardır” sözlerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.