Batman’da katledilmek istenen kadın: Korkmadan yaşamak istiyorum

Batman’da katledilmek istenen kadın: Korkmadan yaşamak istiyorum
Yayınlama: 08.04.2022

BATMAN – Boşandığı erkek tarafından katledilmek istenen Sevda Ergün, “Korkmadan yaşamak istiyorum. Bana destek olun” çağrısı yaptı.

Batman merkeze bağlı Meydan mahallesinde, boşandığı Devran Ergün tarafından 2 Nisan’da kesici aletle katledilmek istenen Sevda Ergün’ün tedavisi kentteki özel bir hastanede devam ediyor. Omuz ve göğüs bölümünden ağır yaralanan Ergün’ün durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.

DESTEK ÇAĞRISI

Ergün, tedavi gördüğü hastaneden çektiği videoyla, durumuna dair kamuoyuna duyarlılık çağrısı yaptı. Yaşamının tehlikede olduğunu söyleyen Ergün, insan hakları ihlalleri ve kadına yönelik şiddetle mücadele verdiğine işaret ederek,”Bir gün ben de onlardan biri olabileceğimi düşünmüştüm. Bu kadar yakın olabileceğimi düşünmemiştim. İstediğim tek şey çocuğumu büyütebilmek, hayatıma devam edebilmek, korkmadan yaşayabilmek. Beni sokak ortasında doğramayı göze alabiliyorsa yarın yine karşıma dikilip, kafama sıkabilir. Korkusuz bir şekilde yaşamak istiyorum. Bir kadın ve anneyim. Hayatımı idame ettiğimde ensemde birinin nefesi olsun istemiyorum. Bana destek olun” çağrısı yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.