Batman’da uyuşturucu çeteleri uyuşturucuya karşı mücadele eden genci karalamak için broşür dağıttı

Batman’da uyuşturucu çeteleri uyuşturucuya karşı mücadele eden genci karalamak için broşür dağıttı
Yayınlama: 12.04.2022

Batman’da artan uyuşturucu kullanımına karşı uyuşturucuya karşı kampanya başlatan genci karalamak için uyuşturucu çeteleri broşür dağıttı.

Batman’ın Seyitler ve Petrolkent mahallelerinde Uyuşturuya karşı kampanyalar düzenleyerek mahalle sakinlerini bilgilendiren HDP gençlik meclisi üyesi de olan Rıdvan Koyun’u itibarsızlaştırıp karalamak için çeteler el ilanı bastırdı. Mahallede fotoğrafları dağıtılan Rıdvan Koyu, çeteler tarafından hedef gösterildi.

Yapılan karalama kampanyasına karşı HDP Batman gençlik meclisi yazılı açıklama yaparak mahallede dağıtılan ilanların asılsız olduğunu belirtti.

HDP Gençlik meclisinin yaptığı açıklama şöyle:

Geçtiğimiz günlerde Seyitler ve Petrolkent mahallelerinde uyuşturucu ve fuhuşa karşı mahalle sakinleri ve Gençlik Meclisi üyemiz Rıdvan Koyun basın açıklaması yapmak istemişlerdir. Kolluk kuvvetleri buna izin vermemiştir. Birkaç gün sonra uyuşturucu satıcıları ve güç aldıkları odaklar eliyle, mahallelerde uyuşturucu ve fuhuşla mücadele eden arkadaşımızın resimleri kullanılarak sözde teşhir etmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışmışlardır. “Mahalle Gençliği” adı altında yapılan ve mahallelerde dağıtılan bildirilerde arkadaşımızı hedef gösteren,tehdit eden ve uyuşturucuyla mücadeleye gölge düşürmeye çalışanlara diyoruz ki: Rıdvan Koyun onurlu mücadelemizde yoldaşımızdır

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.