Çocuğa tecavüz girişiminde bulunan erkek tutuklandı

Çocuğa tecavüz girişiminde bulunan erkek tutuklandı
Yayınlama: 29.03.2022

VAN– Başkale ilçesinde 6 yaşındaki çocuğa tecavüz girişiminde bulunmak suçundan tutuklanan ve ardından serbest bırakılan Yavuz K., tekrar tutuklandı.

Van’ın Başkale ilçesinde bir ilköğretim okulunda 6 yaşındaki çocuğa tecavüz girişiminde bulunan ve tutuklandıktan 29 gün sonra serbest bırakılan okulun temizlik görevlisi Yavuk K., Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmada tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Başkale adliyesinde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katılan Yavuz K., suçlamaları kabul etmeyerek beraatını istedi.

TEKRAR TUTUKLANDI

Mütalaasını sunan savcılık Yavuz K.’nin suçu işlediğine dair güçlü şüphenin bulunduğunu söyleyerek tutuklanmasını talep etti. Bunun üzerine mahkeme, Yavuz K.’nin suçu işlediğine dair güçlü kanıt ve şüphelerin olduğuna kanaat getirerek tutuklanmasına karar verdi. Yavuz K. Adliye binasında tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğmiz yıl Yavuz K., Başkale’de bulunan bir okulda 6 yaşındaki çocuğa tecavüz girişiminde bulunmuştu. Çocuğun olayı ailesine anlatması üzerine, Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Yavuz K. hakkında şikayette bulunuldu. Gözaltına alınan Yavuz K. 29 Eylül’de çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bu süre zarfında Yavuz K.’nın yakınları aileyi tehdit etti. Aile tehditler nedeniyle ilçeyi terk etmek zorunda kaldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.