Demirtaş’tan hava saldırısı paylaşımı

Demirtaş’tan hava saldırısı paylaşımı
Yayınlama: 20.11.2022

Eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, “Bunca haksızlığa ve zulme rağmen biz söylüyoruz; korkmayın, siz de söyleyin: SAVAŞA HAYIR!” dedi.

Eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Savaşa hayır’ mesajı verdi. Demirtaş paylaşımında, “İstiklal’de katledilen kardeşlerimiz üzerinden doğan acıyı ve öfkeyi istismar ederek Kürtlerin başına bomba yağdıracaklar. Yaşasın barış demek çok mu zor? Bakın bunca haksızlığa ve zulme rağmen biz söylüyoruz; korkmayın, siz de söyleyin: Savaşa hayır” ifadelerini kullandı.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu olan eski HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu. “İstiklal’de kirli bir organizasyonla bomba patlatacak, masum insanları katledecekler” diyen Demirtaş, “Bu vahşi terör saldırısının altındaki gerçekleri sorgulayanları susturmak için, onları terör yandaşı ilan edecekler” Demirtaş, “Savaşı desteklemeyenleri vatan haini ilan edecekler. Elinizi vicdanınıza koyun ve Allah rızası için doğruyu söyleyin, hakikat bu değil mi? Bu basit ve hazin denklemi çözmek çok mu zor?” diye sordu.