DEVA Partililere bıçaklı saldırı

DEVA Partililere bıçaklı saldırı
Yayınlama: 17.12.2022

DEVA Partisi Kağıthane ilçe teşkilatı üyelerine, esnaf ziyareti sırasında kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda iki kişi yaralandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kağıthane ilçe teşkilatı üyeleri esnaf ziyareti sırasında bıçaklı saldırıya uğradı. Yaşanan olayda iki kişi yaralanırken, DEVA İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol konunun emniyete bildirildiğini söyledi.

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, saldırıyı soysal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Erol paylaşımında, üyelerinden Talha Şahbaz ve Hasan Ünver’in yaralandığını bildirirken, “Şiddet kullanarak vazgeçirebileceklerini sananlar, yanıldıklarını anlayacaklar. Bizler doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

Erol’un paylaşımı şöyle:

“Kağıthane ilçe teşkilatımız esnaf ziyareti yaptığı sırada, motorlu bir şahıs tarafından teşkilatımıza bir saldırı gerçekleşmiştir. Önce yumrukla ardından da bıçakla saldıran şahıs, gençlik teşkilatımızdan Talha Şahbaz ve Hasan Ünver’in yaralanmasına sebep olmuştur.

Teşkilat mensuplarımızın tedavisi devam etmektedir. Olay emniyet güçlerine bildirilmiştir. Teşkilatımıza geçmiş olsun diyorum. Sürecin takipçisi olacağız.”