İHD Batman’da yeni şubesini açtı

İHD Batman’da yeni şubesini açtı
Yayınlama: 13.12.2021

İHD Batman Şubesi, Batman’da yeni yeni şubesini Kültür Mahallesinde açtı.

Açılışa Cumartesi Anneleri, İHD Batman Şubesi Eş Başkanı Devran Yıldız, İHD Genel Başkan Yardımcısı Rehşan Bataray Saman , İHD Diyarbakır Şube Başlanı Abdullah Zeytun , İHD Batman Şubesi, çok sayıda avukat ve Batman sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Açılışı Cumartesi Anneleri yaptı. Açılışta Konuşma yapan İHD Batman Şubesi Eş Başkanı Devran Yıldız, 10- 17 Aralık İnsan Hakları Haftası dolayısıyla açılışı bugün yaptıklarını dile getirerek şöyle konuştu: ‘’Yeni yerimizde yapacağımız çalışmaları tüm vatandaşların desteğini bekliyoruz. Herhangi bir hak ihlaline maruz kalmaları durumunda yeni açtığımız şube binasına hepsini bekliyoruz. Bizler hak savunucuları olarak onları destekleyeceğiz.’’  

Daha sonra konuşmayı devr alan İHD Genel Başkanı Rehşan Bataray Saman  ‘’İnsan hakları ihlallerinin çok yoğun yaşandığı çok zor dönemlerden geçiyoruz. Bu anlamda ihlallerle mücadele atmeye devam edeceğimizi belirtiyoruz. Umarım İnsan Hakları Derneğine, hak savunucularına çok ihtiyaç duyulmadığı dönemleri birlikte yaşayıp göreceğimiz zamanlar geçiririz’’  dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.