Erdoğan’dan “Seçim” açıklaması

Erdoğan’dan “Seçim” açıklaması
Yayınlama: 12.06.2022

Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, ‘Kasımda seçim yok, seçim önümüzdeki yılın haziranında, kendini oraya hazırla. Sen aday mısın değil misin onu açıkla ya da adayını açıkla’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van’daki temasları kapsamında “Gençlik Buluşması”na katıldı. Erdoğan, buluşmada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Altılı Masa’yı eleştiren Erdoğan, “Şuan 6’lı masa ne yapacağını şaşırmış durumda” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun erken seçim açıklamalarına yanıt veren Erdoğan, “Erken seçim olmayacak” diyerek, Haziran 2023’ü işaret etti. Erdoğan, Millet İttfakı’na da “adayını açıkla” diye seslendi.

Burada konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

“Bazıları merak ediyor; Bay Kemal, ‘Seçim tarihini açıkla’ diyor. Neyi açıklayacağım; önümüzdeki sene haziran ayında seçim var. Erken seçim olmayacak. Kendini buna hazırla. Sen önce söyle aday mısın onu açıkla. Şuan 6’lı masa ne yapacağını şaşırmış durumda. Biz yolumuza Bahçeli ile Cumhur İttifakı ile yürüyoruz.

Adana’da yapmış olduğumuz gençlik şöleninde coşku bambaşkaydı. 100 bini aşkın genç bir araya gelmişti. Tabi biliyorsunuz fetih şölenini İstanbul’da yaptık. 560 bin kişi Atatürk Havalimanı’nda toplandı. Muhalefet Maltepe’de bir araya geldi 106 bin kişi. Nereden nereye görüyorsunuz. Sizlerin gayretleri ile 2023 yeni bir kırılma olacak.

(Miçotakis) Biz adamın lafına inanırız. Seni Vahdettin Köşkü’nde ağırlayacağım. Yemekte mutabakata varacağız. Tamam. Aradan 2-3 hafta geçti. ABD’ye gidiyorsun Senato’da konuşma yapıyorsun. F-16’lar aleyhinde. Yemezler Miçotakis yemezler.

Anket adı altında ortaya sürülen manipülasyon araçlarında verilmek istenen havaya sevgili gençler, hiç bakmayın. Son 20 yıldır olduğu gibi bugün de Türk siyasetinde en çok tercih ettiği parti biziz.

Gençlerimiz bize güveniyor. Biz de gençlerimize güveniyoruz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.