Eski eşi ve çocuğunu öldüren korocubaşının vali ile fotoğrafı ortaya çıktı

Eski eşi ve çocuğunu öldüren korocubaşının vali ile fotoğrafı ortaya çıktı
Yayınlama: 21.07.2020

Bismil ilçesinde, eski eşini ve bir çocuğunu diğer eşinden olan çocuklarıyla öldüren korucubaşı Mahmut Karaaslan’ın, Diyarbakır eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’yla makamında çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. 

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Kağıtlı Mahallesi’nde 18 Temmuz’da bir aile fertleri arasında arazi ve inşa edilen ev anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hamdiye Şık (61) ve oğlu Kadri Karaaslan (26) yaşamını yitirdi, Murat Karaaslan, Mehmet ve eşi Bahar Karaaslan ise yaralandı. Yaralıların tedavileri Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nde devam ederken, Korucubaşı Mahmut, çocukları korucu Serdar, Sidar, Zafer ve Enes Karaaslan ile Hamdiye Şık’ın yaralanan çocuğu Murat Karaaslan gözaltına alındı.  

VALİ İLE FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI 

Korucubaşı Mahmut Karaaslan’ın, Valiler Kararnamesi’yle Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilen Diyarbakır eski Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta, Karaaslan ve bir askeri yetkilinin, Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ettiği görülüyor.  

KADIN HAKLARI MERKEZİ FOTOĞRAFI PAYLAŞTI 

Diyarbakır Barosu Kadın Hakları Merkezi’nin twitter hesabı üzerinden fotoğrafı paylaştı. Paylaşımda fotoğrafla birlikte şu ifadelere yer verildi: “Bir kadın daha en yakınları tarafından katledildi! Bismil e bağlı Kağıtlı Köyü’nde ikamet eden Hamdiye Şık, imam nikahlı evli olduğu korucu M.K ve M.K. nin diğer evliliğinden olan erkek çocuklarının silahlı saldırısı ile hayatını kaybetti. Saldırıdan ağır yaralı kurtarılanların tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Görevi nedeniyle sahip olduğu nüfuzu kullanarak kadınları katledenlerin cezasız kalmaması için davanın takipçisi olacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.