Gergerlioğlu, Yayla’ya gönderilen tehtidleri gündeme getirdi

Gergerlioğlu, Yayla’ya gönderilen tehtidleri gündeme getirdi
Yayınlama: 05.02.2021

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, gazeteci İdris Yayla’ya “Kodadımyeşil” ve “Kodgrnm” isimli hesaplardan gönderilen “kafana yersin bir gün” “tanıdık mı” içerikli tehtid mesajlarını gündeme getirdi.

Gazetemizin ve İmtiyaz Sahibi İdris Yayla’nın sosyal medya hesabına “Kodadımyeşil”, “Kodgrnm” isimli hesaplardan içerisinde Cizre Bodrumlarında yakılan insanlar, zırhlı aracın arkasında cenazesi sürüklenen Hacı Lokman Birlik’e ait görüntüler ve mermi fotoğrafları ile “kafana yersin bir gün”, “tanıdık mı” notunun yer aldığı tehdit mesajları gönderilmişti..

Tehtidleri gündeme getiren Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, son dönemlerde “görünmeyen” isimli hesaptan birçok gazeteci, siyasetçi ve hukukçulara gönderilen tehtid mesajlarını da hatırlatarak Twitter hesabından “Görünmeyenlerden yeni icraatlar! Hala görmüyor! @TC_icisleri “…zırhlı aracın arkasında cenazesi sürüklenen Hacı Lokman Birlik’e ait görüntüler ve mermi fotoları ile “kafana yersin bir gün”,“tanıdık mı”notunun yer aldığı tehdit mesajları gönderildi…” dedi.