Antep’te hamile bir kadın ve 4 yaşındaki oğlu, otoban kenarında park halindeki araçta ölü bulundu. Kadının eşi gözaltına alındı.

Antep’te, yol kenarındaki minibüste hamile Emine El Ali (41) ile oğlu H.M’nin (4) cansız bedenleri bulundu. Jandarma, vücutlarında bıçak ve darp izleri bulunan kadının eşi Mustafa M.yi (43) gözaltına aldı.

DHA’nın aktardığına göre olay, Antep-Urfa yolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi.

İddiaya göre, Suriyeli Mustafa M, eşi ve 5 çocuğu ile Urfa’ya akraba ziyareti için yola çıktı. Yolda dün gece park halindeki minibüsü görenler, şüphe üzerine ekiplere bilgi verdi. Bölgeye gelen jandarma ve sağlık ekipleri, 5 aylık hamile Emine El Ali ve oğlu H.M’nin öldüğünü belirledi.

Vücudunda bıçak ve darp izleri bulunan anne ile çocuğunun cansız bedenleri, otopsi için morga kaldırıldı. Jandarma, yakındaki akaryakıt istasyonunda Mustafa M’yi gözaltına aldı. Mustafa, aracının bozulduğunu, 4 çocuğunun istasyona gittiğini, kendisinin de ağaç altında uyuyakaldığını, uyandığında cesetlerle karşılaştığını öne sürdü. 4 çocuk korumaya alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.