Hasankeyf’te AKP’li belediye meclis üyesi istifa etti: Başkan belediyeyi aile şirketine çevirdi

Hasankeyf’te AKP’li belediye meclis üyesi istifa etti: Başkan belediyeyi aile şirketine çevirdi
Yayınlama: 04.08.2022

BATMAN – AKP’li belediye meclis üyesi Abdullah Tarhan partisinden istifa etti.

Batman’ın Hasankeyf ilçesinin belediye meclis üyesi Abdullah Tarhan, AKP’li belediye Başkanı Abdülvahap Kusen ve AKP ilçe başkanı Rustem Ayhan belediyeyi aile şirketine çevirdiğini söyleyerek istifa etti.

Yazılı istifa dilekçesiyle partisinden istifa eden Hasankeyf Belediyesi AK Parti meclis üyesi Abdullah Tarhan, “AK Parti Hasankeyf İlçe teşkilatında yer alan yöneticilerin adeta aile şirketi kurduklarını ve ilçeye gelen bütün kadroları aile fertleri arasında dağıttıklarını ileri süren Tarhan, yaşanılan durumu milletvekiline, il başkanına, İl koordinatörüne ve bölge koordinatörüne defalarca iletmesine rağmen bir türlü bunun önlenmediğini kaydetti.

“AİLE ŞİRKETİ KURDULAR”

İddiaları sıralayan Tarhan, “Son zamanlarda Ak Partili belediye başkanımız ve AK Parti ilçe başkanımız aile şirketi kurup ilçeye gelen kadrolar olsun, iş olsun bunlar ‘bu kardeşim, bu amcamın oğlu, bu yeğenimdir’ diyerek hepsini işe yerleştirmişler. Bu da hem seçmenlerde hem de vatandaşlar arasında büyük bir rahatsızlık yaratmıştır. AK Partiyi sıfır hale getirmişlerdir. Hasankeyf’te yeni yerleşim yerine geldik hiçbir Hasankeyflinin bir karış toprağı yok. 450-500’e yakın gencimiz işsiz güçsüz olurken bu yöneticilerimiz akrabalarını, kardeşlerini yeğenlerini işe yerleştirmişlerdir. Bunu defalarca sayın milletvekilimize, il başkanımıza, İl koordinatörümüze ve bölge koordinatörümüze defalarca durumu söylememe rağmen bu duruma müdahale etmemişlerdir” ifadelerini kullandı.

ÖZÜR DİLEDİ

Açılamasının devamında Tarhan, “Dünya beşten büyüktür ve şuanda dünya 3’ten büyüktür durumuna getiren, dünya barışını sağlamaya çalışan kendi çabalarıyla açlığı çözmeyi başaran, Avrupa Birliğini kendi ülkesine getiren sayın cumhurbaşkanımızın partisini böyle olumsuz şeylerle küçük düşüren Batman yönetiminden yani AK Partiden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu günden sonra Hasankeyfli hemşehrilerim ve gençlerimizin yanında olacağım. Bu güne kadar bu olaylardan dolayı partiden ayrılmadığımdan dolayı gençlerimizden özür dilerim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.