HDP’liler, “HDP’liyiz Her Yerdeyiz” kampanyası kapsamında Diyarbakır başta olmak üzere Serhat ve Çukurova bölgelerinde bin 653 köyü ziyaret etti. 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) , “HDP’liyiz Her Yerdeyiz” programı kapsamında Diyarbakır, Serhat ve Çukurova bölgelerinde bin 653 köyü ziyaret etti, halkın sorunlarını dinledi. HDP kampanya kapsamında, il ve ilçe örgütleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri, Kadın Meclisi üyeleri, belediye eşbaşkanları, belediye ve il genel meclis üyeleriyle ile milletvekillerinin dahil olduğu heyetlerle köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Köy ve aile ziyaretlerinin yanı sıra toplantılar ve çeşitli etkinlikler yapılarak halkın sorunları dinlendi. 

HALK BULUŞMALARI 

HDP’nin Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirdiği buluşmalarda Eş Genel Başkanlar Pervin Buldan ve Mithat Sancar 16 merkezde etkinliklere katılırken, Parti Sözcüsü Ebru Günay, Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran ile eş genel başkan yardımcıları, grup başkanvekilleri, MYK ve PM üyeleri ise 55 merkezde birçok etkinlik ve halk buluşmasına katıldı.

MA