HDP Van İl Örgütünde kongre hazırlığı

HDP Van İl Örgütünde kongre hazırlığı
Yayınlama: 20.10.2020

HDP Van İl Örgütü tarafından gerçekleştirecek 3’üncü kongre öncesi  yapılan  açıklama ile halka kongre sürecine görüş, öneri ve eleştirileri ile katılma çağrısı yapıldı.

Halkaların Demokratik Partisi (HDP) Van İl Örgütü, gerçekleştireceği 3’üncü kongre öncesi oluşturulan kongre komisyonunu deklare etmek amacıyla il örgütünde basın açıklaması düzenledi. Komisyon adına açıklama yapan HDP Parti Meclis üyesi Musa İtan, yapılan öneri ve eleştiriler sonrası kongre komisyonunu kurduklarını ve kongre için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

‘VAN HALKINA LAYIK OLACAK BİR YÖNETİM’

“Birliği Kuralım, Tecritti Kıralım ve Özgürlüğü Sağlayalım” şiarıyla başlatılan süreç ile birlikte tüm Van halkını HDP etrafında kenetlenmeye çağıran İtan, herkesi yapılacak kongrede yer almaya davet etti. Demokrasi ve Özgürlük mücadelesinin büyütüldüğü bu süreçte halkın her alanda kongre sürecini tartışması gerektiğini ve önerileri ile kongreye destek vermesi gerektiğini belirten İtan, “Yurtsever Van halkına layık olacak bir İl yönetimin oluşturulması için herkesin görüşüne başvuracağız. Başarılı bir kongre geçirmek için kurduğumuz komisyonumuzla İl yönetimimizi belirleyeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.