HDP ve TJA’lı Kadınlardan Ajansımıza ziyaret: 8 Mart’ta alanlardayız

HDP ve TJA’lı Kadınlardan Ajansımıza ziyaret: 8 Mart’ta alanlardayız
Yayınlama: 05.03.2022

8 Mart Kadınlar günü etkinliği nedeniyle HDP ve TJA’lı kadınlar Ajansımızı ziyaret etti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, İl Eş Başkanı Hürriyet Kaytar, DBP PM Üyesi Nurten Üzümcü, Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz ve ARİ-DER Eş Başkanı Elif Kıvırcık’tan oluşan heyet ajansımıza ziyarette bulunarak tüm kadınları 8 Mart kadınlar günü etkinliğine çağırdı.

İZİN VERİLDİ

8 Mart Kadınlar günü ile ilgili tertip komitesi oluşturulduğunu belirten HDP Batman Ayşe Acar Başaran, “Tertip Komitesi ile birlikte 8 Mart Kadın günü için çalışmalarımız devam ediyor. Valiliğe yapılan başvuru olumlu sonuçlandı ve izin verildi. Batman Merkez başta olmak üzere ilçe, belde, mahalle, sokakları, semt pazarları, esnaflarımızı, evleri tek tek dolaşarak Kadınların 8 Mart’ta Kültür mahallesi 8 Mart Kadın parkında yapılacak olan etkinliğe gelmesini istiyoruz” dedi.

“NEWROZ’U COŞKUYLA KARŞILAYACAĞIZ”

Ziyarette konuşan Başaran: “Bu iktidar, özellikle kadınlara karşı düşmanlık politikası yürütüyor. Her yerde gençleri özellikle genç kadınları hedefleyerek onları yıldırmaya çalışıyor. Ama bugün Batman’da görüyoruz ki büyük bir kenetlenme var. Bu coşkuyla, moralle örgütlü kadınlar, her yerde mücadele etmeye devam edecekler. Bizler aldığımız BU moral ve coşku ile Newroz’u karşılayacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.