HDP’den Bursa da halk buluşması

HDP’den Bursa da halk buluşması
Yayınlama: 27.07.2021

HDP Bursa da halk buluşması
Bursa halk buluşması ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

HDP’nin ‘HDP’liyiz her yerdeyiz sloganıyla başlattığı buluşmalar kapsamında yüzlerce kişinin katılımıyla esnaf ziyareti ve halk toplantısı düzenlendi.

HDP’den Bursa da halk buluşması
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bursa İl Örgütü’nce halk buluşması gerçekleştirildi. Buluşmaya HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç, HDP MYK üyesi özlem gündüz, HDP MYK üyesi Ferhat Encü, PM Üyesi yüzlerce kişinin katılımıyla gerçektirildi.

Gerçekleştirilen buluşmada HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Saruhan Oluç, HDP’nin kapatılması davasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oluç, iddianamede hukuka dair hiçbir ibarenin bulunmadığını söyledi.

En kötü partinin kapatılması ihtimalini düşünerek hareket ettiklerini belirten Oluç, “HDP’yi kapatma davası sadece partinin kapatılmasıyla sınırlı değil. Hdp’ye, bütün bileşenlerine, ittifaklarına, kurumlarına, kuruluşlarına yönelik tam bir tasfiyedir. Bunu 451 kişiye siyasi yasak km getirilmesinden anlamak mümkünüdür. Tam bir siyasi kırım yapılmak isteniyor” HDP halktır mücadeledir direniştir politikadr HDP Türkiye demokrasi güçleri ile buluşmanın adıdır böyle bir partinin Siz kapattık deyince kapatılır mı hiç dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.