Iğdır’da cenazesi bulunan kadının kimliği belli oldu

Iğdır’da cenazesi bulunan kadının kimliği belli oldu
Yayınlama: 29.05.2021

Iğdır’da bir apartmanın bodrum katında bulunan cenazenin, 5 yıldır kayıp olan Nesrişah Yorgun’a ait olduğu öğrenildi.

Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde, 27 Mayıs’ta 6 katlı bir apartmanın bodrum katında kadın cenazesi bulundu. Otopsi işlemlerinin ardından kimliği öğrenilen kadının, Iğdır’da 5 yıldır kayıp olarak aranan Nesrişah Yorgun’a ait olduğu ortaya çıktı.

Yıldızhan’ın kızı N.N. Yıldızhan, 7 Kasım 2016’da Iğdır Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat ederek babası Eyüp Yıldızhan’ın kendisi ve kardeşlerinin hürriyetini tehdit ettiğini, boşadığı annesi Nesrişah Yorgun’u da öldürdükten sonra cenazesini arkadaşıyla taşıdığı ihbarında bulundu. Ancak, cinayetin tespit edilememesinden dolayı Nesrişah Yorgun için sadece arama kaydı hazırlandı. Eyüp Yıldızhan ise çocuklarına yönelik “hürriyeti tehdit” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Nesrişah Yorgun’un dosyası 4 ay önce yeniden açıldı. İncelenen kamera kayıtlarında kayıp ihbarının yapıldığı tarihlerde, Eyüp Yıldızhan’ın evin bodrum katına indiği görüldü. Bodrum katında yapılan aramalar sonucunda Yorgun’un cenazesine ulaşıldı.

Başka bir suçtan tutuklu bulunan Eyüp Yıldızhan hakkında soruşturma başlatılırken, polis olay günü Yıldızhan’ın yanında olan arkadaşı İ.A.’yı da İstanbul’da gözaltına alarak Iğdır’a getirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.