İntihar ettiği iddia edilen kadın katledilmiş: Evli olduğu erkek ve kardeşi gözaltına alındı

İntihar ettiği iddia edilen kadın katledilmiş: Evli olduğu erkek ve kardeşi gözaltına alındı
Yayınlama: 28.04.2022

Fatih’te intihar ettiği yönünde ihbar yapılan Erzurum’un Karayazı ilçesi nüfusuna kayıtlı Fatma Narman’ın ihbarı yapan evli olduğu erkek tarafından katledildiği ortaya çıktı.

İstanbul Fatih’e bağlı Zeyrek Mahallesi’nde, 24 Nisan günü 112 acil çağrı merkezini arayan Yalçın Narman, evli olduğu Fatma Narman’ın intihar ettiğini söyledi.

Olay yeri incelemesinde ise Fatma’nın ateşli silahla katledildiği tespit edildi. Polise ihbarda bulunan Fatma’nın evli olduğu fail Yalçın Narman, eve geldiğinde Fatma’nın yaşamına son verdiğini söylese de Fatma’nın göğüs ve kalçasında iki adet kurşun yarası tespit edildi.

Daha sonra Yalçın Narman ile kardeşi Bahattin Narman gözaltına alındı. Bahattin Narman’ın üzerinde yapılan arama sonucunda dolu bir şarjör, otomobilinde de ruhsatsız silah ele geçirildi.

Sorguları yapılan faillerin ifade vermediği ve susma hakkını kullandığı öğrenilirken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen fail Yalçın Narman tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bahattin Narman ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.