Kızıltepe Kaymakamı ve kayyımı Hüseyin Çam, AKP Mardin İl Gençlik Kolları’nın “Yeni seçmen buluşması”na sponsor oldu.

AKP Mardin İl Gençlik Kolları, dün Urfa’ya gerçekleştirdiği seçim gezisi için Kızıltepe İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda Kızıltepe Belediyesi kayyımı Hüseyin Çam’a teşekkür etti. AKP Kızıltepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Savaşçı, Urfa merkez ve Halfeti ilçesinde “Yeni seçmen buluşması” adı altında yapılan gezilere dair çekilen fotoğrafları, sanal medya hesabından Hüseyin Çam’ı etiketleyerek, “Kızıltepe yeni seçmen buluşmamızda gençlerimizin talebi üzerine Halfeti ve Şanlıurfa gezimizi gerçekleştirdik. Çok güzel vakit geçirdik. 2023’ü inşa edecek gençlik gümbür gümbür geliyor. Katkılarından dolayı Kızıltepe İlçe Kaymakamımız @huseyincam84‘a teşekkür ederiz” mesajıyla paylaştı. Aynı mesaj ve fotoğraflar, AKP İl Gençlik Kolları ve ilçe teşkilatlarının hesaplarından da paylaşıldı.

Söz konusu fotoğrafları sanal medya hesaplarından paylaşan yurttaşlar ise, kaymakam ve kayyımın AKP seçim çalışmalarına destek sunmasına tepki gösterdi. Fotoğrafları paylaşan bir yurttaş, “AK Parti Mardin Gençlik Kolları, Kızıltepe Kaymakam ve Belediye kayyımının sponsorluğunda seçim çalışması yapmış” derken, bir diğer yurttaş da, “Bir Kızıltepeli olarak hakkımı helal etmiyorum… O kadar zengin seçmenleriniz neden karşılamıyor?” diye belirtti.

AŞURE DAĞITTILAR

Kayyım Çam’ın ayrıca dün AKP Kızıltepe İlçe Başkanı Bülent Şahin ile birlikte Kızıltepe Caddesi’nde aşure dağıttığı öğrenildi. (MA)