Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşmesi başladı

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce görüşmesi başladı
Yayınlama: 29.03.2023

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin görüşmesi başladı. İnce, Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttfakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüşüyor.

Kılıçdaroğlu, saat 17.00’de görüşme için Memleket Partisi binasına gitti. Kılıçdaroğlu’na CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti.

Görüşmeden önce, her iki partiden de “Bir nezaket ziyareti olacak” açıklaması gelmişti. Tarafların, görüşmenin ardından basın açıklaması yapması bekleniyor.

İNCE ‘MÜZAKEREYE AÇIĞIM’ DEMİŞTİ

Muhalefetin oylarını bölmekle eleştirilen İnce, Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaret edecek olması hakkında “Kemal Bey gelirse konuşurum. Ben müzakereye açığım” dedi.

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından tüm siyasi partilere destek ziyareti düzenliyor. Bu kapsamda HDP’nim yanı sıra Milli Yol Partisi ve Bağımsız Türkiye Partisi’ni de ziyaret etmişti.

‘SN. İNCE, OYLARI BÖLMEYİN’ PANKARTI

Bir yurttaşın, Memleket Partisi binası önünde “Sn. İnce Oyları Bölmeyin Çekilin!” dövizi açması dikkat çekmişti. (Artı Gerçek)