Kendisini “şifacı” olarak tanıtan Hasan Vural cinsel istismardan tutuklandı

Kendisini “şifacı” olarak tanıtan Hasan Vural cinsel istismardan tutuklandı
Yayınlama: 30.09.2022

Kendisini “şifacı” olarak tanıtan Hasan Vural cinsel istismardan tutuklandı.

Kendisini “şifacı” olarak tanıtan Hasan Vural’ın zihinsel engelli bir kadını maruz bıraktığı istismar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Fail Vural, kadının ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

Dersim’de kendisini “şifacı” olarak tanıtan Hasan Vural’ın (69) 19 yaşındaki zihinsel engelli kadını parkta maruz bıraktığı taciz, cep telefonu kamerarısyla kayıt altına alındı. Kadının ailesinin şikayetiyle gözaltına alınan fail, “cinsel istismar” suçundan tutuklandı.

Yaklaşık 2 yıldır kendisini, “Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım” diye tanıtan Hasan Vural, kent merkezinde bir parkta “Sende nazar var, ben çıkarayım” diyerek yanına oturduğu zihinsel engelli kadını istismara maruz bıraktı.

DHA’nın haberine göre taciz görüntüleri, parktaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kadının ailesi, görüntülerin ellerine ulaşmasının ardından fail Vural’dan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, “cinsel istismar” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.