Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘troll’ çıkışı

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘troll’ çıkışı
Yayınlama: 27.08.2021

Erdoğan hakkında ‘Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir troll gibi konuşmuş’ diyen Kılıçdaroğlu, ‘Söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir’ uyarısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bosna Hersek ziyareti öncesi yaptığı açıklamalara göndermede bulunarak, “Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş” paylaşımını yaptı.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir.” ifadesini kullandı.

Muhalefetin yalan ve iftiralarda bulunduğu iddia eden Erdoğan, “Ama bunlarda böyle bir şey yok, hayatları yalan, hele bir de bulmuşlar bir kadın. Yalan makinesi, çıkartıyorlar  televizyona sürekli ona bol bol yalan söylettiriyorlar. Onunla adeta sanki güç buluyorlar.”  ifadesini kullanmıştı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.