Kürt gençleri Almanya’da kaza yaptı: Bir kişi hayatını kaybetti

Kürt gençleri Almanya’da kaza yaptı: Bir kişi hayatını kaybetti
Yayınlama: 23.07.2024
  • Mörfelden-Walldorf yakınlarındaki A5 otoyolunda meydana gelen kazada bir kişi öldü, iki kişi de ağır yaralandı.

Cumartesi günü Fransa’dan araba almak için Almanya’ya gelen üç Kürt gencin içinde bulunduğu arabanın sürücüsü aracın kontrolünü kaybetti. Kaza yapan arabada bulunan Nurullah Akıncı yaşamını yitirdi, yaralanan diğer iki gencin adlarının ise Emre Can ve Özcan Karlıdağ olduğu öğrenildi.

Polisin aktardığı bilgilere göre kaza Cumartesi öğleden sonra saat 3.15 sularında Langen/Mörfelden ve Zeppelinheim kavşakları arasında meydana geldi. Polise göre, Fransız plakalı Renault Latitude markalı arabanın sürücüsü henüz açıklanamayan bir nedenle Kaiserstein otoparkı yakınlarında aracının kontrolünü kaybetti. Araç önce anayoldan sağa doğru savruldu. Burada otoyol bariyerlerine ardından otopark alanındaki bariyerlerine çarparak savruldu. Araç daha sonra otoparkta park halinde bulunan bir kamyona çarptı. Kazadan sonra otoyol kapatıldı.

İkisinin tedavisi sürüyor

Üç genç itfaiye ekipleri tarafından kazadan sonra araçtan çıkarıldı. Kaza mahallindeki kurtarma görevlileri tarafından gençler bir şekilde hayata döndürüldü ve hastaneye kaldırıldı. Polisin daha sonra yaptığı açıklamaya göre, yaralılardan Nurullah Akıncı hastanede hayatını kaybetti. Emre Can ve Özcan Karlıdağ’ın tedavileri hastenede devam ediyor.