Mardinli Selahattin Özer haberi olmadan AKP’ye üye yapıldı

Mardinli Selahattin Özer haberi olmadan AKP’ye üye yapıldı
Yayınlama: 03.04.2022

MARDİN – Haberi olmadan AKP’ye üye yapılan Selahattin Özer, duruma tepki göstererek, şikayette bulunacağını söyledi.

Mardin’in Artuklu ilçesinde yaşayan Selahattin Özer (64), e-devlet üzerinden yaptığı sorgulama sonucu AKP’ye üye yapıldığını öğrendi. 2020’den bu yana AKP Artuklu ilçe teşkilatında üye kaydı olduğunu gören Özer, şaşkına döndü. 1995 yılından bu yana Kürt siyasi partilerinde görev alan Özer, üyelik kaydını sildirdi.

AKP üyeliğinin kendisi ile alakası olmadığını belirten Özer, Savur ilçesine bağlı Dengiza (Serenli) köyünden olduğunu aktardı. Özer, “1994’te tutuklandım ve 39 gün işkence gördüm. Köyümüz yakıldıktan sonra Mardin’e geldim. Mardin’de 1995’te Halkın Demokrasi Partisi’ne (HADEP) üyesi oldum. İki dönem merkez ilçe yöneticiliği yaptım. 28 yıldır aktif olarak bu siyasetin içinde yer alıyorum” dedi.

e-devlet sisteminde AKP’ye üye yapıldığını öğrendiğini belirten Özer, “Bilgilerimi nereden almışlar bilmiyorum. 2020’de beni üye yapmışlar, ben 2 gündür duydum. Haberim de yoktu. Oğlum e-devlet’e bakıp, AKP’ye üye olduğumu söyledi. Bizi öldürüyor, talan ediyorlar, köylerimizi yakıyorlar, bir de bizi üye yapıyorlar. Ayıptır. AKP’nin önünden geçerken gözlerimi kapatıyorum ama demek ki onlarda utanma da yok” diye anlattı.

ŞİKAYETÇİ OLACAK

Haberi olmadan yapılan üyelikten dolayı sorumlular hakkında şikayetçi olacağını kaydeden Özer, “Üye yapamadıkları için sahtekarlıkla, kirli işlerle bunu halletmeye çalışıyorlar” dedi. (MA)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.