Sedat Peker’den yeni iddialar: Mesut Yılmaz’ın kumar görüntüleri karşılığında tahliye oldum

Sedat Peker’den yeni iddialar: Mesut Yılmaz’ın kumar görüntüleri karşılığında tahliye oldum
Yayınlama: 05.07.2022

Sedat Peker, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın kumarhane görüntüleri karşılığında cezaevinden tahliye olduğunu, aracılığı ise Mehmet Cengiz’in yaptığını ileri sürdü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yeni iddiaları gündeme getirdi. Peker’in iddialarının odağında bu kez eski Başbakan Mesut Yılmaz ve işadamı Mehmet Cengiz bulunuyor.  

Peker’in iddiaları, 1997 yılında, Mesut Yılmaz’a Macaristan’da yumruk atılması olayının gündemde olduğu döneme ait. 
1997-98 yıllarında devlet ricali ile Bugaristan ve Romanya’da olduğunu belirten Peker, bu dönemde gıyabında çıkarılan tutuklama kararını öğrendiğini ve Türkiye’ye döndüğünü söyledi. Önce Bayrampaşa ardından da Kırşehir Cezaevi’ne gönderilen Peker, elinde bulunan ve Mesut Yılmaz’a ait olduğunu iddia ettiği kumarhane görüntüleri karşılığında tahliye edildiğini ileri sürdü. 

MESUT YILMAZ’IN KASEDİ KARŞILIĞINDA TAHLİYE İDDİASI 
Peker, iddiasına göre, Mesut Yılmaz’ın kumar oynadığı görüntülerin kendisinde olduğu haberini yolladı. Bunun üzerine akrabası da olan Mehmet Cengiz, Mesut Yılmaz tarafından kendisiyle görüşmek için cezaevine gönderildi. 

Peker, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, elindeki videonun bir dakikalık bölümünü Mehmet Cengiz’e teslim ettirdiğini ileri sürdü. Peker’in iddiasına göre, görüntülerin yayınlanmaması karşılığında pazarlık yapıldı, ilk davada tahliye edilmesi ve kendisine 5 milyon liralık ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. 
Sedat Peker, anlaşma doğrultusunda tahliye edildiğini ve söz konusu parayı da iki taksit halinde aldığını ileri sürdü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.