SİİRT – “Özgürlük Zamanı” kampanyası kapsamında yarın Siirt’te düzenlenecek halk buluşması için yürütülen çalışmalarda yurttaşlara katılım çağrısı yapıldı.

Demokratik Toplum Kongresi (DTK), Özgür Kadın Hareketi (TJA), Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP), “Özgürlük Zamanı” kampanyası kapsamında yarın Siirt’e yapılacak halk buluşmasının kitlesel geçmesi için günlerdir hazırlıklar yapılıyor. DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz ve HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’ın katılacağı buluşma saat 16.00’da HDP İl Örgütü binası önünde yapılacak. Yarın sabah kentte gelmesi beklenen Sancar ve beraberindekilerin, buluşma öncesi esnafları ziyaret edecek.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Buluşma için kentte bulunan milletvekilleri ve partililer, kent merkezi, ilçeler ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor. HDP Diyarbakır Milletvekilli Remziye Tosun ve beraberindeki partililer, Eruh ilçesine bağlı Mişar Bölgesinde yer alan Dihişkê, Raşine, Hêsênga ve Şîşil köylerinde yurttaşlar ile bir araya geldi.

BULUŞMA

HDP Batman Milletvekilli Necdet İpekyüz, Kurtalan ilçesine bağlı Konakpınar (Eynqesir) ve Teliba köylerinde yurttaşlarla; Siirt Milletvekilli Sıddık Taş ise, Pervari ilçesinde esnaflarla buluştu. Urfa Milletvekilli Ömer Öcalan, kent merkezinde aileleri ziyaret ederken, Batman Milletvekilli Feleknas Uca da merkez Şemsıka Mahallesi’nde yurttaşlarla bir araya geldi.

KATILIM DAVETİ

Yurttaş ve esnafları, broşür dağıtan milletvekilleri ve partililer, yarın gerçekleştirilecek olan buluşmaya katılım çağrısında bulundu.

instagram views kopen