Silahlı saldırıya uğrayan baba-oğul hayatını kaybetti

Silahlı saldırıya uğrayan baba-oğul hayatını kaybetti
Yayınlama: 28.10.2022

Urfa’nın Birecik ilçesinde evlerinin bahçesinde mangal yaparken, motosikletli şüphelilerin silahlı saldırısına uğrayan Mehmet Unutmaz ile oğlu Fatih Can Unutmaz öldü. Unutmaz’ın diğer oğlu İbrahim Halil Unutmaz ise yaralandı.

Akşam saatlerinde Birecik’e bağlı Çiftlik Mahallesinde meydana gelen olayda, Almanya’dan izinli olarak gelen Mehmet Unutmaz, çocuklarıyla birlikte evlerinin bahçesinde akşam yemeği için mangal yaptıkları sırada kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı.

Saldırıda baba Mehmet Unutmaz olay yerinde vefat ederken, Fatih Can ile İbrahim Halil Unutmaz isimli kardeşler yaralandı. Yaralı kardeşler yakınları tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralı kardeşlerden Fatih Can Unutmaz da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı kardeşin tedavisi ise devam ediyor. Yaşanan olayın ardından Çiflik Mahallesi’nin giriş- çıkışları güvenlik güçlerince araç ve yayalara kapatılarak, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.