Tecavüz failinin yakınlarından ‘AKP’de tanıdıklarımız var’ tehdidi

Tecavüz failinin yakınlarından ‘AKP’de tanıdıklarımız var’ tehdidi
Yayınlama: 22.05.2022

MUŞ – Bulanık’ta 7 yaşındaki çocuğa tecavüz suçundan tutuklanan Serkan Sarıdağ’ın korucubaşı olan yakını ve ağabeyi, “AKP’de tanıdıklarımız var” diyerek, çocuğun ailesine para teklifinde bulundu.  

Muş’un Bulanık ilçesine 7 yaşında bir çocuğa tecavüz suçundan tutuklanan Serkan Sarıdağ’ın korucu olan yakını, çocuğun ailesini tehdit ettiği belirtildi.

Fail Sarıdağ’ın korucubaşı olan yakını ile ağabeyinin çocuğun ailesine şikayetlerinden vazgeçmeleri için para teklif ederek, “Benim AKP’den tanıdıklarım var. Birkaç avukat tutacağım kardeşimi cezaevinden çıkaracağım. Ankara’ya kadar gideceğim” dediği öğrenildi. Aile ise, şikayetlerinden vazgeçmeyeceklerini vurguladı.  

NE OLMUŞTU 

Muş’un Bulanık ilçesinde Serkan Sarıdağ (20) adlı şahıs, 17 Mayıs’ta 7 yaşında bir çocuğa tecavüz etti. Sarıdağ, daha sonra tecavüzü kimseye anlatmaması için çocuğu bir süre tehdit etti. Ancak çocuğun yaşadıklarını anlatması üzerine aile, Sarıdağ’dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan fail, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.