Üç kız öğrenci içeceğe zehir katıp intihara kalkıştı

Üç kız öğrenci içeceğe zehir katıp intihara kalkıştı
Yayınlama: 08.11.2022

Urfa’nın Hilvan ilçesindeki Kız Teknik ve Anadolu Lisesi’nde okuyan üç öğrenci, okulun tuvaletinde intihara kalkıştı. Zehir katılan içecekleri içen üç öğrenci, hastaneye kaldırıldı.

Urfa’nın Hilvan ilçesinde bulunan Kız Teknik ve Anadolu Lisesi’nde okuyan üç öğrenci, iddiaya göre okul tuvaletine giderek burada içine zehir katılmış içecek içti. Öğrenciler daha sonra sınıfa gitti ve bir süre sonra kusmaya başladı. Üç öğrenci hastaneye kaldırılarak mideleri yıkandı.

DHA’da yer alan habere göre olay, dün öğle saatlerinde gerçekleşti. Lise öğrencileri 15 yaşındaki Z.C., 15 yaşındaki M. K. ile 18 yaşındaki H.Ö., marketten aldıkları kolayla birlikte okulun tuvaletine girdi. İddiaya göre, üç öğrenci burada fare zehri kattıkları kolayı içerek sınıflarına girdi. Bir süre sonra sınıfta kusmaya başlayan öğrencileri fark eden arkadaşları durumu okul idaresine bildirdi. Okula çağırılan sağlık ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan öğrencilerin mideleri yıkandı. Öğrenciler müşahede altında tutulurken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri öğrencilerin neden intihara kalkıştığı yönünde ailelerinin ifadesine başvurdu. Yaşanan olayın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idari, savcılık ise adli soruşturma başlattı.