Ülkücüler arasında çatışma: Ölü ve yaralılar var

Ülkücüler arasında çatışma: Ölü ve yaralılar var
Yayınlama: 15.03.2022

Mersin eski Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel’e Toroslar’da bir banka önünde bıçaklı saldırı gerçekleşti. Ünel saldırıya silahla karşılık verdi. Ünel’in silahından çıkan kurşunlarla bir kişi öldü 3 kişi de yaralandı. 

Mersin eski Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel, Toroslar’da bankamatikten para çektiği sırada 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Ünel silahını çekerek karşılık verdi. Ünel’in silahından çıkan kurşunlarla E.K. isimli şahıs olay yerinde öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Bıçaklı saldırı sonrasında yaralanan Ünel de tedavi altına alındı.

SALDIRGANLAR DA ÜLKÜCÜ

Saldırganların 5-6 kişilik bir grup olarak Adana Ülkü Ocakları’ndan geldikleri, bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtildi. 

VİDEOYA ÇEKTİRDİLER

Bir kişinin de bu ‘cezalandırma’ işinin videosunu çektiği öğrenildi. Saldırganların çektiği videonun polisin elinde olduğu ifade edildi.

SALDIRI EMRİNİ KİM VERDİ?

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile Ünel’in ters düştüğü biliniyordu.

Saldırganları da Kılavuz’un azmettirdiği iddia edildi.

Saldırının MHP Genel Merkezi’ne; Olcay Kılavuz ve Ahmet Yıldırım’a uzanabileceği öne sürüldü. Kılavuz’un, Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’i istifa ettirdikten sonra yerine Yıldırım’ı getirttiği biliniyordu.

(Soldan Sağa: Çağrı Ünel – Olcay Kılavuz)

MERSİN’DE KILAVUZ OPERASYONLARI

Mersin Ülkü Ocakları Başkanlığında koltuğunu devreden Çağrı Ünel’in ardından Silifke Ülkü Ocağı Başkanı MHP’li Olcay Kılavuz’u suçlayarak istifa etmişti. Anamur, Bozyazı ve Taşucu Ocak Başkanları da ‘mecburi’ istifalarını duyurmuştu. Mersin’de Ocak Başkanlarının istifaları Kılavuz’un operasyonu olarak değerlendirilmişti.

DİĞER SALDIRILARA BENZİYOR

Bu saldırının da diğer gazetecilere, siyasetçilere Ülkücülerin yaptığı saldırılara benzediği görüldü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.