uzman çavuş Talip K. lise öğrencisi iki çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı

uzman çavuş Talip K. lise öğrencisi iki çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı
Yayınlama: 26.10.2021

Van’da görev yapan uzman çavuş Talip K., lise öğrencisi iki çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı.   

Son dönemlerde bölge kentlerinde yaşanan ve failleri asker, polis ile korucuların olduğu taciz, tecavüz ve cinsel saldırılara bir yenisi daha eklendi.

Edinilen bilgilere göre, Van merkezde uzman çavuş olan Talip K., aracına aldığı lise öğrencisi iki kız çocuğunu, daha sonra evine götürdü. Burada alkol içirdiği çocuklara önce şiddet uygulayan Talip K., daha sonra cinsel saldırıda bulundu. Çocuklar ayıldıktan sonra olay yerinden kaçarak, okullarına göre döndü. Olay, çocukların uzman çavuşun cinsel istismarına uğradıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı. 

 EVİNE GÖTÜRÜP ALKOL İÇİRDİ 

 Kısa bir süre önce uzman çavuşun kendileriyle sanal medya üzerinden iletişime geçtiğini anlatan çocuklar, Talip K.’nin olay günü kendilerini aracıyla okuldan aldığını ve evine götürerek, zorla alkol içirdiğini aktardı. Alkolün etkisiyle Talip K.’ye karşı koyamadıklarını aktaran çocuklar, hem şiddet gördüklerini hem de cinsel istismara uğradıklarını söyledi. Uyandıklarında kıyafetlerinin üstlerinde olmadığını belirten çocuklar, evden çıkarken uzman çavuş tarafından olayı kimseye anlatmamaları yönünde tehdit edildiklerini de ifade etti.

 UZMAN ÇAVUŞ TUTUKLANDI 

 Çocukların anlatımlarının ardından gözaltına alınan uzman çavuş Talip K., çıkarıldığı mahkemece, “Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” ve “Çocuğa yönelik nitelikli cinsel istismarda bulunma” suçlarından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.  Cinsel istismara maruz bırakılan çocuklardan biri devlet yurduna yerleştirildi. 

 Çocukların tecavüze uğrayıp uğramadığı ise hastane raporuyla belirlenecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.