Valilikten cinsel saldırıya ilişkin ‘aşırı alkol’ açıklaması

Valilikten cinsel saldırıya ilişkin ‘aşırı alkol’ açıklaması
Yayınlama: 15.07.2020

 Şırnak Valiliği, kentte 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırı girişiminde bulunan uzman çavuş A.A.’nın görevinden uzaklaştırdığını duyurarak, “Aşırı derecede alkollü olduğu tespit edilmiştir” açıklaması yaptı.   

Şırnak Valiliği, kent merkezinde bulunan bir sitede A.A. isimli bir uzman çavuşun 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı girişimine ilişkin açıklama yaptı. A.A.’nın gözaltında olduğu belirtilen açıklama şöyle: “15.07.2020 günü saat 01.00 sıralarında 155 İhbar hattına gelen çağrıda İlimiz Merkez Yeni Mahallede, vatandaşları rahatsız edecek hal ve hareketlerde bulunan bir şahsın çevrede bulunan vatandaşlar tarafından darp edildiği ihbarı üzerine olay yerine Emniyet ekipleri intikal etmiş, olay mahallinde A.A isimli kamu görevlisinin aşırı derecede alkollü olduğu, çevreyi rahatsız edecek şekilde uygunsuz tavır ve hareketler sergilediği tespit edilmiş ve adı geçen şahıs gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerekli adli tahkikat başlatılmış, ayrıca hakkında idari tahkikat başlatılan bahse konu şahıs, adli ve idari soruşturmaların selameti açısından görevinden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.