Yanmış otoda iki ceset bulundu

Yanmış otoda iki ceset bulundu
Yayınlama: 02.11.2022

Afyon’da yanmış otomobilde bulunan iki cesedin sırrı çözüldü. Polis, cinayetlerin miras anlaşmazlığı nedeniyle işlendiğini belirterek, üç kişiyi gözaltına aldı.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinin Özburun beldesinde hayvancılık yapan Mikail Coşkun, dün sabah yol kenarında yanmış bir otomobil gördü. Tamamen yanan aracın babası Gürsel Coşkun’a ait olduğunu fark eden Mikail Coşkun, ön koltukta iki kişinin yanmış cesediyle karşılaştı.

Polisin yaptığı çalışmada, öldürülen kişilerin Gürsel Coşkun ile Ramazan Tezcan olduğu belirlendi. Cesetlerin yanında ayrıca Coşkun ile Tezcan’a ait olabileceği tahmin edilen cep telefonları bulundu. Cesetler, kimlik tespiti ve otopsi için Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu’nun morguna gönderildi.

HTS KAYITLARI ZANLILARI ELE VERDİ

Bölgede dokuz boş kovan bulan ekipler, Gürsel Coşkun ile Ramazan Tezcan’ın cep telefonlarının HTS kayıtlarını inceledi. Coşkun ve Tezcan’ın, en son miras nedeniyle sorun yaşadıkları öne sürülen akrabaları G.C., İ.C. ve B.İ. ile görüştükleri tespit edildi. Ekipler, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu arada, cesetlerin tamamen yandığı, kesin kimlik tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.