Yardım ettikleri halkı teşhir edip, parayı buzladılar

Yardım ettikleri halkı teşhir edip, parayı buzladılar
Yayınlama: 05.04.2020

Koronavirüs nedeniyle ihtiyaç sahiplerine yapılan 1000 TL’lik yardımı sosyal medya hesabından paylaşan Mardin Valiliği halkı teşhir edip, parayı mozaikledi.

Mardin Valiliği; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası açıklanan “Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi” kapsamında Mardin’de 53 bin 871 haneye 1000’er TL yardım parası dağıtmaya devam ediyor. Daha önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla yardım yapılanları teşhir eden Valilik, yurttaşları teşhir etmeyi sürdürüyor. Valiliğe ait sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşımlarda teşhir edilen yurttaşlar yerine verilen paranın buzlanmış olması dikkat çekti.

Valilik; polis, jandarma ve bekçiler ile sosyal yardımlaşma uzmanlarının dahil olduğu çalışmaya dair paylaşımında ise, “Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Destek Paketi çerçevesinde ödenen yardımlar ile 2022 Sayılı Kanun kapsamında ödenen paralar personellerimiz tarafından ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ikametgâhlarında teslim ediliyor” ifadelerine yer verdi.

NUSAYBİN’DE PARALAR SERGİLENDİ

Nusaybin Kaymakamlığı da polis, jandarma ve bekçilerin dahil olduğu aynı çalışma kapsamında sosyal medyada paylaşım yaparken, paylaşımlarda halka yardım olarak verilen paraların sergilendiği görüldü. Paranın yurttaşlara verilirken sergilenmesi tepkilere neden oldu. (Mezopotamya Ajansı)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.