Partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın HDP’yi hedef aldığı konuşmasını kesen bir partili, “Açım ben, asıl meselemiz işsizlik” diyerek tepki gösterdi. 

Adıyaman’da partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partililere hitap etti. Semra Güzel’in 8 yıl öncesine ait fotoğrafları ve 2015’de Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polisin yaşamını yitirmesi olayı üzerinden HDP’lileri hedef gösterirken bir yurttaş Ünal’a tepki gösterdi.

‘ESAS MESELE İŞSİZLİK’

Ünal’ın konuşması sürerken, salondan AKP üyesi olduğunu belirten bir yurttaş, “İşsizim ben, aylardır işsizim, AK Parti’deyim. Esas meselemiz işsizlik. Vallahi açım ben” diyerek tepki gösterdi. Ünal, yurttaşın konuşmasına müsaade etmeyerek, “Konuşma yapıyorum, konuşmam bitsin” dedi.

Tepkisine devam eden yurttaş, salondaki diğer AKP üyeleri tarafından dışarı çıkarıldı.

MARAŞ’TA DA TEPKİ VARDI

AKP’li Mahir Ünal geçtiğimiz ay Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılmıştı. Açılışa katılımın olmamasından şikayetçi olan Ünal, bir yurttaşın, “Sayın bakanım, geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde 500 zam geldi” tepkisiyle karşılaşmıştı.