Albayrak’ın istifa duyurusuna AKP’den ilk yorumlar

Albayrak’ın istifa duyurusuna AKP’den ilk yorumlar
Yayınlama: 08.11.2020

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın görevinden istifa ettiği yönündeki duyuruya ilişkin AKP’den ilk açıklama geldi. AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Albayrak’ın ekonomi için önemli adımlar attığını söylerken, AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, “Konu her bakımdan sayın Cumhurbaşkanımızın takdirindedir” dedi.

MUŞ: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINA BİZZAT ŞAHİDİZ

AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Twitter’dan paylaştığı mesajda, “Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz” diye yazdı.

BOSTANCI: KONU CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKDİRİNDE

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı ise, “Sayın Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz” diyerek, Yıllardır bu ülkeye milletimize fedakarca yaptığı hizmetleri biliyor ve ayni şekilde devamını diliyoruz. Konu her bakımdan Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir” değerlendirmesinde bulundu.

AKP’Lİ VEKİLLERDEN ALBAYRAK MESAJI

Öte yandan bazı AKP milletvekilleri de konu ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Albayrak’a destek mesajı veren vekillerin paylaşımları şöyle:

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AÇIKGÖZ: Türkiye düşmanlarını sevindirmeyeceğiz Sn Bakanım Berat Albayrak Biz sizden ve emeklerinizden razıyız.

KONYA MİLLETVEKİLİ HALİL ETYEMEZ: Ülkemiz ve Milletimiz için verdiğin mücadeleye şahidim #BeratAlbayrakYanındayız

TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA: Yerlidir, Millidir,Yalnız değildir. #SeninleyizBeratAlbayrak

TRABZON MİLLETVEKİLİ SALİH CORA: Dünya tarihinin en büyük küresel krizi yaşandı.Dört ay vergin gelirin yok, denetim yok.Ambargolar, kıskaçlar, sıkıştırmalar, spekülasyonlar,manipülasyonlar ve halen beş cephede mücadele veriyoruz. Böyle bir dönemde yerli ve milli bir çizgiden sapmadı. #BeratAlbayrakYanındayız”

MALATYA MİLLETVEKİLİ HAKAN KAHTALI: Enerji ve Ekonomi Bakanlığı döneminde millileşme yönünde devasal adımlar attı. Dünya ekonomisinin bu zorlu döneminde Ülkemiz ve Milletimiz için verdiğin mücadeleye şahidim  #BeratAlbayrakYanındayız

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ SARE AYDIN: Berat Albayrak bir dava adamıdır,ülkesine adanmış bir devlet adamıdır. Pandeminin tüm dünya ekonomilerini altüst ettiği bir dönemde büyüme dinamiğini ayakta tutmak için, her tür zorluğa rağmen  gece gündüz çalışmıştır. Birikimiyle ülkeye hizmet etmede daha çok yolu vardır. Devam.

NİĞDE MİLLETVEKİLİ SELİM GÜLTEKİN: Çalışkanlığıyla davası için liderinin ardında dimdik yürüyen #BeratAlbayrakınYanındayız ve her zamanda olmaya devam edeceğiz. #BeratAlbayrakSeninleyiz”

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AHMET HAMDİ ÇAMLI: Berat Albayrak yüzde 100 Milli bir vatan evladıdır, en önemli vazifesi,geçmişte hiç olmadığı kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Reis’inin küresel ve içerdeki işbirlikçilerine karşı verdiği istiklâl mücadelesindeki siyasetine 0 refakatle Maliye’yi idare etmek…

ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ TOLGA AĞAR: Rus uçağının düşürülmesi, ABD’nin ekonomik yaptırım tehditlerinde bulunması gibi zor zamanlarda Enerji Bakanlığı ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi kritik görevler üstlenen ve bihakkın yerine getiren @BeratAlbayrak tam bağımsız Türkiye için ülkemize, partimize ve milletimize hizmetlerini tüm ülkelerin kırıldığı pandemi döneminde dünyanın gıpta ettiği bir noktaya taşıyan ve milli ekonomiyi inşa eden #BeratAlbayrakYanındayız  Ülkemiz için milletimiz için daha  yürüyecek çok yolumuz var.

TRABZON MİLLETVEKİLİ BAHAR AYVAZOĞLU: Hem milli enerji hem de milli ekonomi atılımımızı hedef alan onca saldırıya karşı yeni Türkiye’nin inşaası için Bakanımız Sn. Berat Albayrak’ın mücadelesine hep birlikte şahidiz. Sn. Cumhurbaşkanımızın onun davası için gece gündüz özveri ile çalışan #BeratAlbayrakınYanındayız

URFA MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ CEVHERİ: Tam Bağımsız TÜRKİYE idealini gerçekleştirmek için,her alanda yerli ve milli olma ülkün doğrultusun.

BURSA MİLLETVEKİLİ REFİK ÖZEN: Söz konusu Haberler ile ilgili takdir Sayın Cumhurbaşkanımızındır, ancak ; #BeratAlbayrak; Yerlidir, millidir ve yalnız değildir….da AK Kadrolar daima yanında olacaktır.

ERZURUM MİLLETVEKİLİ ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU BAN: Kararlık ve azimle milli ekonominin tekamülünü için , ülkenin anahtarının milletin elinde olması için sn Bakanımız #BeratAlbayrakYanındayız

SAMSUN MİLLETVEKİLİ ORHAN KIRCALI: #BeratAlbayrak ‘ın yerli ve milli duruşuna, çalışmalarına, gayretlerine; Sayın Bakanımızın Ülkemiz ve Aziz Milletimiz için verdiği mücadeleye şahidiz.”

ORDU MİLLETVEKİLİ METİN GÜNDOĞDU: Ülkemiz Ekonomi’de 2023/ 2053/ 2073 hedeflerine yerli ve milli politikalarla yürür. Sn Bakanımız Berat Albayrak bu hedefe ulaşabilmek için çok büyük mücadeleler vermiştir. Yolun başında olduğumuzu ve Sn Cumhurbaşkanımızında tensipleri ile yola devam etmelerini temenni ediyoruz.”

AYDIN MİLLETVEKİLİ METİN YAVUZ: Maliye ve Hazine Bakanımız Sn. #BeratAlbayrak milli duruşuyla yaptıkları ortadır. Cumhurbaşkanımızın taktirindedir.”

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA YEL: Güçlü Türkiye yolunda; Sn. Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’ın liderliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız Sn @BeratAlbayrak, yerli ve millî değerlerimizle milli ekonomi inşaası yolunda verdiği görülmemiş kararlılıktaki haklı mücadelesinde her zaman #SeninleyizBeratAlbayrak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.