Başak Demirtaş: Teslim alamadılar, alamayacaklar

Başak Demirtaş: Teslim alamadılar, alamayacaklar
Yayınlama: 04.11.2020

Başak Demirtaş, 4 Kasım 2016 tarihinde HDP’ye yapılan operasyon kapsamında tutuklanarak Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulan eşi Selahattin Demirtaş ile tutuklanmasının 4. yıl dönümünde görüştü.

Görüşmenin ardından cezaevi yakınında bir video çekerek sosyal medya hesabından paylaşan Başak Demirtaş, şunları söyledi:

“Herkese merhabalar. Selahattin ile görüştüm biraz önce. Sizlere selam ve sevgilerini iletmemi istedi. Dört yıl önce bugün, Selahattin ve yol arkadaşları, bir gece yarısı operasyonuyla adeta kaçırılarak rehin alındılar.

İlk günden bugüne haksızlıklar ve hukuksuzluklar artarak devam etmiş olabilir, halen rehin tutmaya devam ediyor olabilir ama teslim alamadılar, alamayacaklar da.

Selahattin ve ben gücümüzü sevgimizden, haklılığımızdan, sizlerin bize olan sevgisinden ve desteğinden aldık. Bizler bu güçle özgür yarınlarda, sevdiklerimizle kucaklaşabileceğimiz günler gelinceye kadar her türlü zulme karşı büyük bir moralle ve dirençle mücadele etmeye devam edeceğiz. Ve asla yılmayacağız elbette. Edirne’den herkese selamlar, sevgiler.” 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.