BATMANLI GENÇLER DEM PARTİ ŞÖLENİNDE BİR ARAYA GELDİ

BATMANLI GENÇLER DEM PARTİ ŞÖLENİNDE BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 25.03.2024

Batman’da, Dem Parti tarafından düzenlenen şölene binlerce genç katıldı.

Şölen, DEM Parti seçim bürosunda gerçekleşti. EM Parti Milletvekilli Mehmet Rüştü Tiryaki, DEM Parti Belediye Eşbaşkan adayı Gülistan Sönük’ün yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi de şölene katıldı.

Dem Parti yetkilileri ve yöneticileri de şölende gençlerle bir araya gelerek, partinin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şölende konuşan DEM Parti Gençlik Meclisi üyesi Hatice Tatlı, “Bizi öldürerek ve zindanlara atarak bitiremez ve durduramazsınız. Biz Çağdaş Kawa Mazlum Doğan’ın, ölüme gülerek giden Kemal Pir’in, Kızıl Yıldız’ımız Ali Çiçek’in, bu halk için şahadete giderken bile ‘Halkıma borçluyum’ diyen Hayri Durmuş’un ardıllarıyız” dedi.   

DEM Parti Batman İl Eşbaşkanı Mustafa Mesut Tekik, gençlerin iktidarın saldırılarına karşı büyük direndiğini belirtti. 

SÖNÜK’E BÜYÜK İLGİ

“Batman seninle gurur duyuyor” ve “Jin, jiyan, azadî” sloganları eşliğinde kısa bir konuşma yapan DEM Parti Eşbaşkan adayı Gülistan Sönük, 31 Mart’ın “zafer günü” olacağını vurguladı. Sönük, “Başta genç kadınlar olmak üzere iktidarın kirli politikalarına karşın direnenlere bin selam olsun. Bir oy bile çok önemli. Herkes arkadaşını, komşusunu ve akrabasını örgütlesin. Seçim günü herkes bulunduğu kentten buraya gelsin ve oylarını kulansın” çağrısı yaptı. 

Şölende gençler halaya durarken, sonrasında sloganlarla kitlesel bir yürüyüş yapıldı.