Çakıcı protesto için sokağa çıkanları tehdit etti

Çakıcı protesto için sokağa çıkanları tehdit etti
Yayınlama: 24.11.2021

Organize suç örgütü elebaşısı Alaattin Çakıcı, dolardaki yükseliş ve ekonomideki kötü gidişata karşı sokağa çıkan yurttaşları tehdit etti.

Organize suç örgütü elebaşısı Alaattin Çakıcı, dolardaki yükseliş ve ekonomideki kötü gidişata karşı sokağa çıkanları tehdit eden bir açıklama yaptı.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok kentte yurttaşlar, döviz kurundaki artış, TL’nin giderek değer kaybetmesi ve zamların ardından sokağa çıktı.

Organize suç örgütü elebaşısı Alaattin Çakıcı, sanal medya hesabı üzerinden sokağa çıkanları tehdit eden ifadeler içeren bir açıklama yaptı.

Çakıcı paylaşımında, “Batı ve Okyanus ötesinin 15 Temmuz’da FETÖ’cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerin ihtilal yaptırmak istediğini aziz milletimiz bilmektedir. Aylardır Türkiye’nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve okyanus ötesi ile onların Türkiye’deki yerli işbirlikçileri, doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı’nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir” dedi.

Çakıcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin girişimiyle Nisan 2020’de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye edilmişti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.