Canan Kaftancıoğlu’ndan AKP’nin reklam filmine eleştiri: Sevdiği kadını pişirip yiyen adam

Canan Kaftancıoğlu’ndan AKP’nin reklam filmine eleştiri: Sevdiği kadını pişirip yiyen adam
Yayınlama: 16.04.2023

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP’nin reklam filmine eleştiride bulundu. Kaftancıoğlu, “AKP’nin reklam filmi aslında ülkemizde yaşanan benzer durumların yaşanmasının altında yatan zihniyeti göstermesi açısından manidar” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP’nin reklam filmine vurgu yaparak “AKP’nin reklam filmi aslında ülkemizde yaşanan tam da benzer durumların yaşanmasının altında yatan zihniyeti göstermesi açısından manidar” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, AK Parti’nin reklam filmini, sevdiği kadını öldürdükten sonra fırında pişirip yiyen bir adamın anlatıldığı film üzerinden eleştirdi.

‘ÖLDÜRMEKLE KALMAYIP FIRINDA PİŞİRİP YİYORDU’

Kaftancıoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Adını hatırlayamadığım bir film izlemiştim. Adam sevdiği kadını öldürmekle kalmayıp fırında pişirip yiyordu. Mahkemede hakim ‘neden yaptın?’ diye sorunca ‘çok seviyordum o nedenle’ diyordu.

‘BURAYA KADAR DÜŞMÜŞLER DEMİYORUM…’

AKP’nin reklam filmi aslında ülkemizde yaşanan tam da benzer durumların yaşanmasının altında yatan zihniyeti göstermesi açısından manidar ne yaparsa yapsın sevdiğinden vazgeçme anlayışı ve dayatması kadın cinayetlerinin ve toplumsal travmaların ana sebebidir. Buraya kadar düşmüşler demiyorum zaten buradaydılar 28 gün kaldı #HepBirlikte değiştireceğiz!”