DEM Parti, DBP ve DTK eş genel başkanlarından bayram mesajları

DEM Parti, DBP ve DTK eş genel başkanlarından bayram mesajları
Yayınlama: 10.04.2024

DEM Parti, DBP ve DTK eş genel başkanları Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlarda eşit, adil ve özgür bir gelecek dileğinde bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasiler tarafından bayram mesajları yayımlandı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, DEM Parti’nin X sanal medya platformunda Ramazan Bayramı’nı kutladıkları bir mesaj yayınladı. 

Eş Genel Başkanların mesajı şöyle: “Adalet, özgürlük ve barışa vesile olmasını dilediğimiz Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz.

Geride bıraktığımız seçim sürecinin de gösterdiği üzere, Türkiye halkları artık eşit ve adil bir yaşam talep ediyor, savaş ve sömürüden uzak bir hayat istiyor. İyi dilek ve umutlarımızı birlikte büyüttüğümüz bu süreçte; dayanışmanın, birlikteliğin ve daha da cesur bir duruşun açığa çıkacağına inanıyoruz.

Bu vesileyle en çok da her türlü baskı ve zorluğa direnen ve demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyerek bizlere çifte bayram yaşatan halklarımıza, gece gündüz demeden çalışan partililerimize, oyunun olduğu kente oy kullanan on binlerce yurttaşa ve sandıklara sahip çıkan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Ramazan Bayramını kutluyor, ülkemiz ve dünyanın dört bir yanında barış ve özgürlük için verilen mücadelelerin başarıya ulaşmasını diliyoruz.” 

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanları Keskin Bayındır ve Çiğdem Kılıçgün Uçar da sanal medya hesaplarından bayram mesajları paylaştı. 

Keskin Bayındır: Huzur ve barış dolu günlere vesile olması temennisiyle Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum. Umuyorum ki bu bayram birlik ve beraberliğimizin daha da güçleneceği bir sürece vesile olur. 

Çiğdem Kılıçgün Uçar: Eşit, adil ve özgür bir gelecek dileğiyle, Ramazan bayramı kutlu olsun.

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eşbaşkanı Berdan Öztürk: “Savaş ve çatışmaların azalmadığı bu süreçte; bayram beraberlik, huzur ve barışın umududur. Halkımıza ve ezilen halklara kalıcı bir barış ve huzurun gelmesi umuduyla Ramazan Bayramı tüm İslam âlemine kutlu olsun.”