Demirtaş’tan ‘Saray tarafından satın alınmış adaylar’ uyarısı

Demirtaş’tan ‘Saray tarafından satın alınmış adaylar’ uyarısı
Yayınlama: 30.04.2023

Selahattin Demirtaş’tan ‘uyarı’: Seçimden sonra ortaya çıkacak gerçeklerden biri de; Saray tarafından satın alınmış adaylar, ceplerine bol para doldurulmuş muhalif görünümlü “gazeteciler” ve partilerin içine sızdırılmış ajanlar olacak…

 Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ‘Saray’ı satın aldığı adaylar’, ‘ceplerine para doldurulan muhalif görünümlü gazeteciler’ ve ‘partilere sızdırılmış ajanlara’ karşı uyarıda bulundu.

‘BİR DERS VERİN’

Bu kişiler hakkında gerçeklerin seçimden sonra ortaya çıkacağını belirten Demirtaş, “Ultra milliyetçi görünüp muhalefet edenlere kulaklarınızı tıkayın. Erdoğan’a açıktan destek veremedikleri için, muhalif görüntüsüyle görevlerini yerine getiriyorlar” dedi. Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Umutlarınızı, geleceğinizi satanlara bir ders verin ve oyunuzu değişim için kullanın” ifadelerini kullandı.

‘KULAKLARINIZI TIKAYIN’

Eski HDP Eş Genel Başkanı’nın paylaşımları şöyle:

“Seçimden sonra ortaya çıkacak gerçeklerden biri de; Saray tarafından satın alınmış adaylar, ceplerine bol para doldurulmuş muhalif görünümlü “gazeteciler” ve partilerin içine sızdırılmış ajanlar olacak.

Ultra milliyetçi görünüp muhalefet edenlere kulaklarınızı tıkayın. Erdoğan’a açıktan destek veremedikleri için, muhalif görüntüsüyle görevlerini yerine getiriyorlar. Umutlarınızı, geleceğinizi satanlara bir ders verin ve oyunuzu değişim için kullanın.”