Erkek şiddeti: 2 kadın katledildi, 2 şüpheli ölüm

Erkek şiddeti: 2 kadın katledildi, 2 şüpheli ölüm
Yayınlama: 01.02.2022

 Adana’da iki kadın katledildi. İstanbul ve Ardahan’da ise iki kadın şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. 

Kadına yönelik şiddetin önü alınamazken, çeşitli kentlerden kadın katliamları ve şüpheli ölüm haberleri gelmeye devam ediyor. Adana’da iki kadın katledilirken, Ardahan ve İstanbul’da ise iki kadın şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi.

ADANA

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde Yenibaraj Mahallesi’nde Abdurrahman A. (32) dini nikahla evli olduğu Hüda Gün (39) ile annesi Naima Gün’ü katletti. Silah sesini duyan komşuların durumu polise bildirmesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Hüda Gün ve Naima Gün’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Cinayetin ardından kaçan Abdurrahman A.’nın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İSTANBUL

İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Gümüşpala Mahallesinde Kübra Ece, 30 Ocak’ta sabah saatlerinde aralarında erkek arkadaşının da olduğu 7 kişinin evde olduğu sırada evin balkonundan şüpheli şekilde düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kübra Ece hastaneye kaldırıldı. Ece kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

7 GÖZALTI

Olay yeri incelemesi yapılırken olay anında evde bulunan Mikail Ö., Hami A., Mehmet Emre Ş., Mahmut Emir Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş., Luizia M. ve R.C. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kararıyla gözaltına alındı.

ARDAHAN

Ardahan’ın Göle ilçesinde Fatma Sarıkaya (78), şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Sarıkaya’nın Göle’ye bağlı Köprülü Beldesi’nde tandırda ekmek pişirdiği sırada elbisesinin alev alması sonucu yaralandığı iddia edildi. Hastaneye kaldırılan Fatma Sarıkaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.